El 1969 la companyia Parimex va començar la seva prolífica trajectòria empresarial amb la marca Vogue, registrada fa més de 35 anys al mercat espanyol. Al llarg del temps, la saga familiar ha consolidat la imatge dels seus paraigües al mercat nacional i internacional.
La qualitat, el disseny i la funcionalitat són conceptes que defineixen els paraigües Vogue, amb una imatge apreciada tant dins com fora de les nostres fronteres, que s’adapten perfectament a les exigències d’un públic de nivell mitjà-alt.

Edward&Edward Designers és el nou departament constituït per la marca Vogue i tindrà la responsabilitat de la creació actual i de futures col·leccions. Al mateix temps, E&E es constitueix com a marca registrada que podrà utilitzar en un futur l’empresa Vogue. E&E en un esforç per millorar les seves col·leccions, incorpora materials d’última generació, que estem segurs que s’adaptaran a les necessitats actuals del mercat. Eduardo López Cabré i Eduardo López Sampedro, director i sotsdirector de l’empresa, us agreixen la renovada confiança en la seguretat que el nostre treball continuarà sent de la seva completa satisfacció .